Utorak 06.12.2011.
16:31
Svet

Janko oterao ajkulu na Maldivima

Janko i Biljana uživaju na Maldivima

Poznato je da je Tipsa avanturističkog duha, a druženje sa ovom opasnom životinjom predstavljalo mu je novo životno iskustvo.

"Biljana i ja smo se susreli s belorepom grebenskom ajkulom dužine 1,5 metara. I to prviput kada smo zaronili. Ona se povukla pošto je videla koliko sam okretan pod vodom", napisao je Tipsarević na Tviteru.

Tipsarević i Biljana već nekoliko dana uživaju u blagodetima Maldiva, gde se srpski teniser odmara od naporne godine i puni baterije za narednu sezonu.

Tipsarevićima bi danas trebalo da se pridruže Novak Đoković i njegova devojka Jelena Ristić, koji su takođe odlučili da odmor provedu na ovom egzotičnom ostrvu u Indijskom okeanu.

Biljana Tipsarević je pre nekoliko dana postavila slike na društvenoj mreži Tviter, na kojima se vidi kako par uživa na rajskom ostrvu, poznatom po divnim plažama i prelepom moru.

Janko Tipsarević je ove sezone imao najbolju godinu za sebe od kada se takmiči na ATP turu. Plasirao se na deveto mesto u svetskom tenisu i osvojio svoju prvu ATP titulu u Kuala Lumpuru. Ove godine dobio je nadimak "ubica favorita", jer je pobeđivao najbolje svetske igrače, Đokovića, Marija,Berdiha, Rodika i Ferera.

2024 © - Vesti online