Utorak 06.12.2011.
13:45
Vestionline, Kurir

Sulejmani: Sin mi daje snagu

Srećni tatica posle svakog meča žuri kući da bi bio sa sinom

"Luka me je mnogo promenio. On je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Zbog njega sam mnogo opušteniji i na terenu i van njega. Kada dođem kući i vidim sina, ništa ne može više da mi pokvari dan. Zato žurim posle utakmica i treninga da što pre dođem kući", priča Sulejmani.

Ako sutra bude zaigrao protiv Real Madrida u Ligi šampiona, sve dobro što bude uradio na terenu biće posvećeno malom Luki.

"Svaki gol, svaki uspešan potez namenjen je najdivnijem stvorenju u mom životu. Sve to ne bih postigao da cela ekipa ne igra dobro. Zadovoljan sam što sam dao deset golova u prvenstvu, ali osećam da bih mogao još bolje. Trudiću se da nastavim u dosadašnjem ritmu i protiv Real Madrida, koji je trenutno najbolji tim na svetu. To je za Ajaks najvažnija utakmica u ovoj godini", rekao je Sulejmani, koji je juče proslavio 23. rođendan, ali je, uprkos svojoj mladosti, jedan od najiskusnijih igrača u timu Ajaksa.

"Pa, ja sam skoro najstariji u ekipi. Imam neko iskustvo, to je tačno, ali momci s kojima igram imaju ogroman talenat i doguraće daleko u svojim karijerama. Bodrim ih, pomažem koliko mogu jer znam koliko je na početku važna podrška iskusnijih fudbalera", rekao je Sulejmani. 

Najskuplji fudbaler "kopljanika“ mogao bi da se preseli u špansku Malagu, koju su letos preuzeli bogati Arapi i njega vide kao najbolje rešenje za popunu krilne pozicije.

2024 © - Vesti online