Utorak 06.12.2011.
10:41
Vestionline, Kurir

Džajić: Ganule su me Delije

Vračarom se orilo: „Nit Šešelja, nit Draškovića, mi smo vojska Dragana Džajića“, a transparent s likom najboljeg jugoslovenskog fudbalera svih vremena razvijen je kao velika šetalica na tribini sa Zvezdinim pristalicama.

"Bilo je lepo videti ono u nedelju. Stvarno su me Delije dirnule u srce, kao i mnogo puta dosad. Ne treba zaboraviti da sam u Crvenoj zvezdi proveo 42 godine. Sve to što su mi skandirali predstavlja potvrdu mog rada i uspeha u Crvenoj zvezdi", rekao je za Kurir Dragan Džajić.

Aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde želi da se Dragan Džajić vrati u klub posle utakmice s Vojvodinom. Sve bi trebalo da bude ozvaničeno na sednici Upravnog odbora kluba početkom naredne sedmice. Džajić je želja glavnog sponzora "Gasproma“, a trebalo bi da obavlja funkciju predsednika Stručne komisije za sportska pitanja.

Funkcija Dragana Džajića u Crvenoj zvezdi bila bi nešto između protokolarne i zvanične. Džaja bi bio faktor sigurnosti na Marakani, osoba od autoriteta koja bi s trenerom Prosinečkim, te budućim sportskim direktorom i direktorom omladinske škole, koje bi lično predložio, odlučivala o igračkom kadru u Crvenoj zvezdi.

"Dragan je legenda kluba, zna mnogo o fudbalu i pomogao bi Zvezdi. Radio sam s njim kao igrač, a klub će odlučiti hoćemo li uskoro sarađivati", rekao je trener Prosinečki. 

Antić ga predložio

 

Ideju o povratku Dragana Džajića u klub posle poraza u derbiju prvi je pred članove najužeg rukovodstva izneo Aleksandar Antić, potpredsednika Crvene zvezde.

Svi ostali su to zdušno prihvatili. O povratku na Marakanu i mestu na kojem bi trebalo da radi Džajić je razgovarao s Petrom Škundrićem i Vladanom Lukićem, baš kako je Kurir ranije pisao.

2024 © - Vesti online