Ponedeljak 05.12.2011.
14:38
Blic

Pakistanska glumica šokirala domovinu: Gola u indijskom magazinu

Zgodna Vina Malik tvrdi da je fotka lažirana
 

Ova 33-godišnja glumica suočila se s burnim reakcijama u svojoj domovini koja je u dugogodišnjem sporu sa Indijom, pa je brže-bolje izjavila da je fotografija lažirana.

- Nikad nisam pozirala gola! Nikad nisam uradila ništa slično. Moj menadžer i pravni tim se sada bave ovom temom i pokrenućemo zakonske mere - rekla je Vina malik.

S druge strane, urednik magazina tvrdi da su fotografije autentične.

- Imamo video snimak s foto sešna, kao i mejlove od Vine, u kojima kaže da se veoma raduje naslovnoj strani - rekao je urednik indijskog FHM-a Kabir Šarma.

Šarma je rekao da je pojavljivanje tetovaže s logom pakistanske obaveštajne agencije ISI (Inter-Services Intelligence) bilo u šaljivom kontekstu.

- To je šala u Indiji, jer se kaže da čim nešto pođe naopako, mora da ISI stoji iza toga - rekao je Šarma.

Oštro se suprotstavlja staromodnom pogledu na ulogu žene u društvu i njeno odevanje
 

Vina Malik je već dolazila u sukob s verskim vođama Pakistana, jer se oštro suprotstavljala staromodnom pogledu na ulogu žene u društvu i njeno odevanje.

- Ako je nekoj ženi kul da nosi burku, neka nosi burku. Ako neka žena, kao muslimanka, želi da nosi farmerke, onda bi i trebalo da nosi farmerke - rekla je Vina Malik u intervjuu jednom australijskom listu.

Takvi istupi osigurali su joj podršku liberalnih krugova u Pakistanu. Bloger i kolumnista Umair Džaved pozvao je Pakistance da po jedan primerak fotografija iz indijskog FHM-a zakopaju u svom dvorištu.

- Tako će naši unuci znati da je među nama bilo onih koji su živeli slobodno - napisao je Džaved.

2024 © - Vesti online