Ponedeljak 05.12.2011.
08:00
Smedia

Najvreliji azijski seks trikovi (2)

Foto: Ilustracija
 

Azijski bandaž (takođe: japanski bandaž ili shibari)
Kod ovog rituala telo se pakuje kao umetničko delo. Shibari sledi moto: put je cilj. Ključni je proces uvijanja - ne njegov krajnji rezultat! Majstori shibarija aranžiraju ruke tako da prsti uvek obuhvataju lakat na drugoj ruci. Kanap (od kudelje ili jute, a optički su naročito stimulativne crvene svilene marame) se mnogostruko obavija oko tela - ispod grudi, kao opasač oko struka i između nogu... Precizno postavljeni čvorovi vrše masažu i obezbeđuju stimulativni pritisak na erotske akupresurne tačke, negde na donjem delu leđa i u slabinama. Oštri potezi kanapa daju slikovit povez "azijske bandaže".

Poljubac duha
Ova tantrička predigra pobrinuće se za to da putujete kroz maštu. Sednite jedno naspram drugom, klečeći uspravno. Izdahnite kada on udahne - i obrnuto. Oboje do u najsitnije detalje zamišljajte kako bi se osećalo telo onog drugog kada biste ga dodirnuli, kako biste se poljubili kada ne bi bilo rastojanja između vas. Pri tome se gledajte u oči! Naravno, poljubac duha nije za nestrpljive - ali utoliko više jeste za parove koji hoće da nauče da se razumeju bez reči.

Tantien
Tako se u taou naziva takozvano rumeno polje, oblast između pupka i prevoja stidne kosti. Ona se nalazi iznad „rumenog udubljenja“, kako se naziva krilo muškarca i žene. Tu se nalazi sedam ljubavnih tački na po oko 2 cm razmaka - od „božije kuće“ u pupku do venerinog brega, odnosno korena penisa. Svaka od tih tačaka treba da se dodiruje pet sekundi za vreme predigre.

Kineska kupka
U Aziji dobar ljubavnik preduzima sve da bi doveo svoju dragu do "tačke ključanja“. "Najvreliji“ trik: muškarac potapa svoje "blago“ u toplo ulje (oprezno!). Najpre ulijte ulje u plitku posudu i isprobajte njegovu toplotu na laktu. Možete takođe kupiti u seks-šopu i ulje koje svoju toplotu razvija tek nakon nanošenja. Ili pomešajte vruću vodu sa ružinim uljem.

Počasna imena
U Kini se telesnim izvorima užitka i ljubavi daju poetska imena. Najlepša imena za njega (umesto svakidašnjeg "lingam") su: poslanik, verni sluga, crvendać, flauta od žada, vrh janga... A za nju (umesto svakidašnjeg "joni"): anemona ljubavi, resica jezika (za klitoris), školjka, srce božura, okvir dragulja, crveni biser, riznica... Savršeno za tajni jezik u prisustvu slušalaca ili za prljave razgovore zbog kojih će ljubavnik postati spreman da vam ispunjava želje.

Erotska tao-masaža
Nasuprot normalnoj masaži kojom se postiže opuštanje mišića, ova tehnika je

Ako ste propustili:

* Najvreliji azijski seks trikovi (1)

svojevrsna disciplina predigre. Ona sledi spiritualno filozofsku maksimu taoa, drevnog kineskog učenja o temelju bića. Taoistička ljubav uvek poštuje isceljujuće aspekte seksa. Zavisno od duhovnog i telesnog sklopa partnera primenjuju se različite metode, čija imena se često prevode na francuski (priča se da su Francuzi prvi među Evropljanima otkrili te trikove predigre): effleurage (ritmično ovlašno kruženje) kod nervoze, tapotement (tapšanje) protiv stresa, petrisage (mešenje, gnječenje) nakon lošeg dana. Povrh toga, erotska masaža poznaje još trljanje, štipkanje, pritiskanje, kuckanje, trešenje itd. Da biste navikli svoje prste na te kretnje, morate da vežbate, a to je najbolje raditi na njegovoj guzi. Zamolite ga da vam kaže šta mu se dopada i da to oceni na skali od 1 do 6. Tek posle toga pristupite tretmanu njegovih erogenih zona.

Masaža ruku
U taou se akupresurnim tačkama daje veliki značaj, a pre svega onim na rukama i nogama koje simbolizuju telo u njegovoj celokupnosti. Masaža ruke smatra se najboljim sredstvom za otklanjanje napetosti. Pri tome se svaki prst ponaosob povlači, masira i mesi, jagodice se kružno pritiskaju i nežno se uvlači u među prostor između prstiju. Nakon pet do deset minuta telo preplavljuju hormoni koji otklanjaju stres.

2024 © - Vesti online