Ponedeljak 05.12.2011.
16:12
N. Vulović - Vestionline

Niko nije bolji u Kama Sutri od njih

 

Neke od najpopularnijih poza u Kama Sutri

Ženski magazini i brojni stručnjaci koji preporučuju poze iz Kama Sutre kao začin za seksualni život upozoravaju da je veliki broj njih veoma težak za izvođenje, da su moguće upale mišića i povrede. Napominju i da je potrebna fizička utreniranost i elastičnost kako bi seks po Kama Sutri bio bez bolnog grča na licu. Slično kažu i učesnici mnogih foruma i autori blogova koji dele svoja iskustva na mreži.

Ako bi se sve navedene opasnosti i rizici uzeli u obzir onda bi mali broj "običnih" ljudi koji osam sati dnevno provodi obavljajući statičan posao, a ostatak vremena je u kolima, za računarom, sedi u kafiću, jede, spava ili gleda TV, mogao sebi da priušti seks po Kama Sutri.

Ko onda može? Prvi odgovor je sportisti, a prema onome što vidimo na terenu klizači i klizačice su najpodobniji. Gledaoci i stručnjaci, koji su analizirali programe umetničkih klizača poslednjih godina, tvrde da su njihovi plesni koraci, "liftovi" (stručni naziv za podizanje) i zajedničke piruete često inspirisani pozama iz drevnog indijskog seks-udžbenika.

Pogledajte ove fotografije, a onda zamislite da na nogama nemaju klizaljke i da su goli. Koji film gledate u glavi?

2024 © - Vesti online