Petak 02.12.2011.
10:26
Press

Dogovorili smo se da ih prekinem kad dođe Nole

Boris Tadić, Milorad Dodik i Biljana Bokić
 


Biljana Bokić tvrdi da je samo ispoštovala raniji dogovor predsednika Srbije i RS da prekine njihovo obraćanje medijima kako bi izašli i dočekali teniskog asa Novaka Đokovića, koji je kasnio sa dolaskom zbog magle na aerodromu. 

Ona, međutim, navodi da nije prekinula ni Tadića, ni Dodika dok su govorili, već je sačekala da završe svoja izlaganja. Biljana dodaje da nije uskočila ni u reč novinarima.
 

- Još tokom obraćanja Tadića dobijala sam signale da prekinem konferenciju jer je Novak stigao. Javljali su mi da Đoković čeka već pet minuta u automobilu. Sačekala sam strpljivo da Tadić završi sa odgovorom, da bih tek onda saopštila da Novak čeka ispred palate - objasnila je Bokićeva.


Na video-snimku vidi se da je konferencija prekinuta dok je novinar postavljao pitanje Tadiću. Bokićeva navodi da je to „delimična istina", jer taj novinar nije dobio reč.

- Procenila sam da je to najbolji trenutak da se prekine konferencija jer je stigao Đoković, koga je predsednici trebalo da pozdrave - rekla je Bokićeva.


Na snimku se vidi da je Dodik pokušao pogledom da ukaže Bokićevoj da odustane od namere, ali nije uspeo. Tadić je izgledao zbunjeno, da bi prekid konferencije prokomentarisao rečima:

"Šta sada da radim? Ja nisam domaćin ovde" i u tom trenutku je i Dodik signalizirao Tadiću da završe sa obraćanjem medija i krenu da dočekaju Novaka Đokovića.

2024 © - Vesti online