Četvrtak 01.12.2011.
15:58
Večernje novosti

Jelena Rozga osvanula na CNN-u

Nekadašnja pevačica grupe "Magazin": Jelena Rozga
 


Zahvaljujući poznatom automobilskom brendu kojem je nedavno postala zaštitno lice, Jelena Rozga uz sve ostale svetske ambasadore pojavljuje se u kampanji na CNN-u. Pevačicu su za razgovor odabrali kao jednu od pet predstavnika iz celog sveta.


- Kao tinejdžerka bila je talentovna balerina, da bi sa 17 godina postala pevačica grupe Magazin. Danas je Jeleni Rozgi pozornica sve samo ne nepoznata - započeo je CNN tekst o pevačici.

- Čitav život sanjala sam o tome da postanem pevačica. Teško mi je da zamislim da radim bilo šta drugo - izjavila je Rozga.


Nakon godina provedenih u grupi Magazin, Jelena se odvažila na solo karijeru.
- Smatram se srećnom osobom jer volim svoj posao više od svega. Uživam u svakom trenutku, makar je ponekad vrlo stresno i iscrpljujuće. Ponekad nastupam čak šest puta nedeljno na različitim mestima i dugo putujem, ali kad dođem na pozornicu i vidim srećna lica svojih fanova, ne osećam ništa drugo nego istinsku sreću - priznala je Jelena za CNN.

Njen hit “Bižuterija” na YouTube-u pogledan je više od 10 miliona puta, a Jelena je naglasila kako je sve to rezultat napornog truda i rada.


- Naučila sam da morate ganjati svoje snove i verovati u sebe. Uverena sam da kad nešto zaista želite, možete to na kraju i da dobijete - poručila je bivša pevačica hrvatske grupe Magazin.

2024 © - Vesti online