Četvrtak 01.12.2011.
14:36
Vestionline, Blic

Zvezdi suspendovan stadion do daljnjeg

Protiv crveno-belih je pokrenut postupak zbog slabe organizacije utakmice, a sve će biti poznatije kada na adresu FSS stigne dopunski izveštaj delegata Miodraga Popovića.

Potencijalne kazne zbog sukoba na relaciji Aleksandar Stanojević - Robert Prosinečki biće takođe poznate nakon dopunskog izveštaja četvrtog sudije Dragana Krstića. Isto će morati da učini i glavna sudijska trojka.

"O pokrenutim postupcima disciplinskog organa FSS donećemo odluku na narednoj sednici Disciplinske komisije FSS, a koju smo zakazali za utorak, 6. decembar. O eventualnim pokretanjima disciplinskih postupaka prema nekim drugim licima odlučićemo po dobijanju navedenih dopunskih izveštaja i izjašnjenja", rekao je predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović.

To znači da će Crvena zvezda naredne utakmice kao domaćin, što u prvenstvu, što u Kupu, igrati pred praznim tribinama, dok se ne donese konačna odluka.

Fudbaleri Partizana pobedili su 141. večitom serbiju Crvenu zvezdu na Marakani sa 2:0 golovima Vukića i Šćepovića, a Zvezda u finišu prvog poluvremena nije iskoristila jedanaesterac. Večitom derbiju je prethodila tuča u vozu, a sama utakmica je kasnila zbog bakljade Grobara i Delija.

2024 © - Vesti online