Petak 01.01.2010.
21:14
T portal

Prao kola ispod vodopada!


 

Naime, prema rečima dežurnog vatrogasca iz stanice u Kninu, 23-godišnji Marko Batić iz tog grada je na isteku 2009. godine paničnim glasom pozvao vatrogasce i rekao im da se nalazi zarobljen ispod vodopada Krčić u ugašenom automobilu po kojem pada voda.

Potom je u šoku javio da je uspeo da se izvuče i po mraku, kako je rekao, nekako pređe drveni most ispod vodopada, da je mokar do gole kože, te da je ipak na sigurnom, nakon čega je od vatrogasaca zatražio hitnu lekarsku pomoć.

Posle toga prevezen je u Opštu bolnicu Knin gde mu lekari nisu dijagnostifikovali nikakve telesne povrede, osim što je bio van sebe od straha.

Još uvek je nepoznanica kada je i kako Batić uspeo da se doveze u podnožje vodopada.


Prema nezvaničnim infomacijama, šokirani mladić je vatrogascima kao razlog za ovu avanturu naveo nameru da "malo opere vozilo pod kapljicama vodopada", što je moglo da ga košta života.


Odmah posle dojave i saznanja da je mladić na sigurnom, kninski vatrogasci su po mraku krenuli prema vodopadu Krčić da bi izvukli zarobljeno vozilo. Uspeli su da pronađu auto, ali nisu mogli da ga upale, pa su akciju izvlačenja odložili za jutro.

2024 © - Vesti online