Četvrtak 01.12.2011.
11:34
Alo!

U Jabučje sleteo leteći tanjir!?

Šta se zaista dogodilo u Jabučju?
 

Izgleda da je šezdesjednogodišnji Živan Grčić jedini očevidac ove tajanstvene pojave. Prema njegovoj priči, dva dana pre nego što će biti otkriven neobičan krug, oko ponoći, pored reke Kolubare, dogodilo se nešto zaista neobično.


- Bog mi je svedok da sam u njivi video svetlo. Bilo mi je čudno, ali sam mislio da neko kosi pa da svetle farovi od traktora. Nisam ni slutio da se radi o nekoj višoj sili. Kad smo posle tri dana otkrili krug, umalo se nisam onesvestio od uzbuđenja. Ne verujem da su vile, bio sam blizu, čuo bih kako se cerekaju i podvriskuju - uveren je Grčić.

Pročitajte još:

* Srbin Momčilo: Mali zeleni stižu 2031.

* Vanzemaljci stigli u Kruševac!?

* Jugoslovenski piloti jurili vanzemaljce

Iskusni jabučki lovočuvar pretpostavlja da je na mesto gde je pronađen krug sletelo nešto iz vazduha i da je za sobom ostavilo precizan trag.


- Ovo je napravio neki čvrst predmet iz vazduha. Je l‘ vidiš da u blizini nema tragova guma. Da je lovačka zamka, u sredini bi ostala rupa od kočića. Ma jasno je ko dan da je nešto ovde doletelo. Isti krug smo pronašli i dvadesetak metara dalje, u njivi iza međe, ali su ga komšije pre neki dan preorale - uzbuđeno objašnjava Živan pokazujući osušenu travu na ivici tajanstvenog kruga.

Živan Grčić stoji u krugu u kojem se navodno parkirao NLO
 


Starija žena koja živi u blizini, međutim, ima potpuno drugačiju verziju nesvakidašnjeg događaja koji je podelio meštane sela.


- Sine, nemoj da veruješ u te gluposti. Da te baka nauči, to su samo vile odigrale kolo i dobro je što ih neki momak nije video, sigurno bi nagrabusio jer njihovoj pesmi i golotinji retko ko odoli. Da se razumemo, nije ovo prvi put da se okupljaju pored Kolubare, igrale su one i pre, ali se narod svik‘o na tu pojavu pa od nje ne pravi paradu - objašnjava starica.

Najezda vanzemaljaca

Priče o letećim tanjirima koji krstare Srbijom najviše se vezuju za planinu Rtanj, gde se čak odlazi organizovano da bi se video NLO.
Pre dva meseca, i meštani sela Brajkovac, u blizini Lazarevca, videli su navodno leteći tanjir. U isto vreme, NLO se pojavio i iznad Fruške gore, a zatim su neobične letelice viđene u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

2024 © - Vesti online