Sreda 30.11.2011.
19:24
Vestionline

Fiorentina želi Lazovića, a Inter Markovića

"Viola" spremna da iskešira četiri mioliona evra za Darka Lazovića

Fiorentina u svojim redovima ima čak četiri bivša fudbalera Partizana, Adema Ljajića, Nikolu Gulana, Mariju Nastasića i Stevana Jovetića.

Uskoro žele da konkurenciju pojačaju i sa Darkom Lazovićem, fudbalerom Crvene zvezde za kojeg su spremni da ponude četiri miliona evra.

Pored Lazovića, u Fiorentini bi rado videli i napadača crno-belih, Lazara Markovića, čija je trenutna vrednost, kako tvrde u Firenci, pet miliona evra.

Ipak, mladog napadača Partizana u svojim redovima priželjkuje i sportski direktor Intera, Marko Branka koji ga je označio kao ekstratalentovanog fudbalera.

Prema pisanju italijanskih medija, nero-azuri ne spremaju nijednu transfer bombu pred otvaranje zimske pijace, ali su izuzetno zainteresovani za dovođenje fudbalskog bisera iz redova srpskog šampiona.

Iz italijanskog kluba su poručili da će se orjentisti na dovođenje mladih, talentovanih fudbalera i da se srpsko „čudo od deteta“ uklapa u te planove, ali je sportski direktor Partizana Mladen Krstajić poručio svima da ekstratalentovani napadač nije na prodaju, za sada.

2024 © - Vesti online