Četvrtak 01.12.2011.
08:00
Vestionline

Bogate dame koriste pčelinji otrov umesto botoksa

Pčela se pincetom pridržava za krilca dok ne ispusti otrov u kožu

Tretman kozmetičarke Debore Mičel postao je pravi hit među bogatim ženama u Velikoj Britaniji. Ona koristi pčele koje pušta da bukvalno bodu njene klijentkinje kako bi ubizgale u kožu svoj otrov. Pčelinji otrov navodno poboljšava ten i zateže kožu, vraćajući joj elastičnu. Taj tretman prepoznat je kao nehirurški fejslifting, odnosno organska alternativa botoksu.

Jedan tretman žaokama i otrovom košta 165 funti, a u ponudi je i maska od pčelinjeg otrova za 65 funti. Proizvod sadrži jedan odsto pčelinjeg otrova, zbog kojeg njegovi korisnici imaju osećaj ujeda pčele, koji povećava krvotok, kolagen i elastičnost.

Pomešana sa medom, ružom i uljem lavande, kao i tajnim sastojkom, ova maska postala je pravi hit među slavnim ličnostima, poput Viktorije Bekam, Kajli i Deni Minog i Mišel Fajfer.

Kamili Parker se u poslednjih pet godina lice podmladilo umesto da je ostarilo

Međutim, najpoznatija klijentkinja Debore Mičel je vojvotkinja Kamila Parker (supruga britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa), a ubuduće bi njeno mesto mogla da zauzme vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton. Kozmetičarka se već brinula i o Kejtinoj koži, dajući joj savete o lepoti pred venčanje, a izvori bliski Bakingemskoj palati kažu da Kamila ide na takve tretmane već šest godina.

Zavšto vole da me pčele bodu?


"Shvatile su da što više koriste botoks, lica im se sve više menjaju tako da ne mogu da prave različite grimase, što smeta njihovoj publici", smatra Debora.

Kozmetičarka dodaje da ova maska popunjava bore, i koži daje gladak i svež izgled, nasuprot "zamrznutom" licu posle tretmana botoksom.

Debora Mičel postala je jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Velikoj Britaniji, posle potpisivanja ugovora vrednog 100 miliona funti za prodaju svojih proizvoda širom Kine.

2024 © - Vesti online