Sreda 30.11.2011.
14:20
24sata.info

Osvetila se bivšem rodivši mu blizance

Foto: Ilustracija
 

Džozef Presil sada tuži Anetriju, egzotičnu plesačicu kojoj je umetničko ime Šugar (Šečer) i kliniku za veštačku oplodnju koja je izvela postupak bez njegove dozvole.

Presil nije planirao da ima decu sa Barnet sa kojom je bio u vezi pola godine 2007. Barnet je doslovno uzela stvar u svoje ruke kako bi ostala da živi u njegovoj kući u Teksasu i dobila polovinu svega što ima.

- Malo je reći da je htela da se okoristi. Nemilosrdna je - rekao je. Presil je ispričao kako se "spetljao" s Barnetovom dok je živeo u Teksasu.

- Malo sam se iznenadio čuvši da je trudna. Uvek smo koristili kondome - rekao je. Nakon što je DNK analiza potvrdila da je on otac, počeo je da plaća 800 dolara mesečno za decu. Shvatio je o čemu se radi tek nakon što je u februaru ove godine dobio potvrdu o smrzavanju sperme u klinici. Zbunjen, nazvao je kompaniju koja mu je poslala svu papirologiju, prenosi 24sata.

- Uzimala je kondome sa spermom i davali ih klinici - rekao je njegov advokat Džejson Gibson. Direktor klinike pretpostavljao je kako je par u braku. Presil je konfrontirao Barnet.

- Jao, pa nisi glup! Mislila sam da znaš! - rekla mu je. Njen advokat Derek Dejon tvrdi kako je Presil sve vreme želeo da ima dete i kako želi puno pravo nad blizancima, piše News.com.

- Kako može reći da nije znao kad joj je sam ubrizgavao injekcije hormona. Bili su u vezi i pokušali su da zatrudne na tradicionalan način, ali nije išlo - rekao je advokat i dodao kako su iz klinike tražili uzorak njegove krvi, a deo koji nije podmirilo njegovo zdravstveno osiguranje, platio je svojom kreditnom karticom.

2024 © - Vesti online