Sreda 30.11.2011.
10:41
Press

Krstajić: Kao na prvoj liniji fronta

"Atmosfera je bila kao na prvoj liniji fronta. Prišao sam delegatu kako bih od njega dobio objašnjenje o okolnostima koje se dešavaju na terenu i oko njega, i da li posle svega ima smisla igrati fudbal", rekao je Krstajić, koji se upitao da li u tada treba da strepimo za svoje živote ili derbi treba da bude praznik fudbala.

On ističe da nije imao nameru da fizički napadne delegata Popovića, već samo da ga probudi, jer je bilo nemoguće igrati u takvim uslovima.

"Tražio sam prekid, ali smo na kraju ipak odlučili da nastavimo da igramo. Bio sam siguran da nećemo izgubiti. A igrače je čitav scenario dodatno motivisao da pokažu više", tvrdi sportski direktor crno-belih.

Krstajić je takođe izneo zanimljivost koja se dogodila pre same utakmice, kada se delegat Popović izljubio sa svima na Zvezdinoj klupi, dok Partizanovoj nije ni prišao.

"Svako može da navija za koga hoće. Ja se uvek pozdravljam sa prijateljima i poznanicima, ali to radim isključivo u svlačionici", kaže Krstajić.

O aktuelnom trenutku u večitom rivalu bivši Partizanov fudbaler kaže da se ne raduje tuđoj nesreći.

"Znam kako se kolega trenutno oseća. Bio sam u istoj, možda čak i goroj situaciji posle ispadanja u kvalifikacijama za Ligu Evrope", zaključio je Krstajić.

2024 © - Vesti online