Sreda 30.11.2011.
06:46

Policajci: Nismo tukli Bogdanova

Ne seća se da je napao policajce: Ivan Bogdanov
 

Marko Petrović, Siniša Đukanović i Petar Paklav bili su izričiti da nisu fizički napali Bogdanova. Petrović je kazao da je video nekoliko momaka kako se tuku i jednog od njih sa motkom, koji je zamahnuo prema njemu i udario ga po ruci. Prema tvrdnjama tužilaštva u pitanju je Bogdanov.

Svedok je ispričao da su mu u pomoć pritrčale kolege, a tada je lakše povređen Đukanović, koga je Bogdanov udario motkom po butini. Đukanović je dodao da mu je izgledalo da Bogdanov "nije pri čistoj svesti".
 

Paklav, koji je bio komandir ekipe, je kazao da je on Bogdanovu stavio lisice na ruke, ali da nije video kako je savladan. Prišao mu je dok je ležao na stomaku, nije se otimao prilikom vezivanja i ništa nije pričao.
 

Bogdanov je u svojoj odbrani naveo da se ne seća da je napao policajce, jer je prethodno, pri ulasku u autobus, zadobio udarac u glavu. Veštaci su konstatovali da u tom trenutku Bogdanov nije bio uračunljiv. Njegovi advokati su predložili da mu se odredi kućni pritvor, uz nošenje elektronske narukvice, što sud nije prihvatio.

2024 © - Vesti online