Ponedeljak 28.11.2011.
12:00
K.N. - Foto:

Svaki znak pažnje, mnogo znači

Aleksandar Čolić sa majkom Ljiljanom

- Iako smo se ovom dobrom čoveku već zahvalili u telefonskom razgovoru, želimo da učinimo to i posredstvom "Vesti".

Znam da se za lekove ne treba zahvaljivati, ali osećam obavezu da to učinim i uputim iskreno poštovanje ovom divnom gospodinu na ukazanoj pomoći, koja mom sinu mnogo znači. Istina je nažalost ta da on bez "coenzyma" i "buspara" ne može nijedan dan i da ga jedino ovi medikamenti održavaju u životu, usporavajući razvijanje njegove bolesti, pred kojom je medicina još potpuno nemoćna - ispričala je 58-godišnja Ljiljana Čolić, koja leti radi za nadnicu, a zimi čisti tuđe stanove i neguje nepokretne bolesnike kako bi ona i njen sin imali za ono najosnovnije

.
Dok majka radi, Aca ostaje sam kod kuće, zbog čega Ljiljana brine, jer on ne može da se stara sam o sebi. Već dugo nije u stanju samostalno da se kreće, ali i tu su mu se našli čitaoci "Vesti" obezbedivši mu invalidska kolica. Retko ga ko i poseti, pa mu usamljenost najčešće razbija zvuk telefona. Iskreno se raduje svakom novom pozivu, iako otežano govori.

POZIV DONATORIMA 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online