Nedelja 27.11.2011.
20:05
B92

Povređeni u sudaru zbrinuti

Četiri od ukupno devet povređenih u sinoćnjem lančanom sudaru prebačeni su na lečenje u Beograd
 

Žena V.G. je jutros dovežena u beogradski Urgentni centar sa teškim povredama kičme i unutrašnjih organa, operisana je i sada je na intenzivnoj nezi, kazao je portparol Urgentnog centra Drago Jovanović. Četiri od ukupno devet povređenih u sinoćnjem lančanom sudaru prebačeni su na lečenje u Beograd, dok su četiri osobe zadržane u požarevačkoj bolnici i nisu životno ugroženi, rekli su predstavnici tih zdravstvenih centara.

Direktor Požarevačke bolnice Srećko Bosić rekao je da su sinoć posle nesreće još tri osobe - muškarac, žena i dete prebačeni u zdravstvene ustanove u Beogradu.

On je, međutim, dodao da će još jedna osoba biti prebačena na lečenje u Beograd. Bosić je dodao da su u požarevačkoj bolnici trenutno zbrinute četiri osobe - dve na otropediji i dve na intenzivnoj nezi i svi su van životne opasnosti.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 20 sati, na mostu na reci Mlavi, na putu Požarevac-Kučevo kod sela Salakovac u opštini Malo Crniće, poginula je četvoromesečna beba. Uzrok saobraćajne nesreće su neprilagođena brzina, ali i poledica i gusta magla, saopštila je ranije požarevačka policija. Policija dalje navodi da se saobraćajna nesreća dogodila kada je vozač BMW-a Darko B. (32) iz Kučeva izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suproptnu kolovoznu traku. 

Protiv Darka B, kako je saopšteno, policija će podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja.

2024 © - Vesti online