Nedelja 27.11.2011.
21:12
Tportal

Plan Kukuriku koalicije je uništenje HDZ-a

HDZ je program javno pokazao građanima, mi nemamo skriveni program kao što ima Kukuriku koalicija: Jadranka Kosor
 

"Nije ugodno govoriti o sebi, ali moram reći, kada se neka žena iz druge političke stranke uvredi jer je žena, onda svi reaguju, a kada mene vređaju, svi ćute jer misle da predsednicu HDZ-a mogu vređati. Ali pokazaćemo da nas ima i da imamo snage za pobedu", rekla je Kosorova u Sinju i najavila da očekuje 10 saborskih mandata uprkos tome što Kukuriku koalicija najavljuje pobedu.

"Oni su popili šampanjac, oni slave i pokazuju da ne razumeju ono što je u temeljima demokratije, a to je da su izbori gotovi kada su gotovi. U planu ljudi koji vode Kukuriku koaliciju nije samo da HDZ izgubi izbore, njihov cilj je uništenje HDZ-a, ali trebalo bi da budu ovde u Sinju i videti kako to izgleda u stvarnom životu", rekla je Kosor, sa kojom su bili i ostali kandidati sa zajedničke liste.

"Mi smo spremni i dalje služiti svom narodu i puno raditi. Svoj smo program javno pokazali građanima, mi nemamo skriveni program kao što ima Kukuriku koalicija. Zoran Milanović nije imao hrabrosti reći da bi oni doveli MMF, izbacili veronauku iz škole, revidirali ugovor s Vatikanom, povukli tužbu protiv Srbije i poništili Zakon o ništavnosti sa Srbijom", pobrojala je Kosor teme na račun kojih HDZ, kao i obično, pokušava skupiti glasove birača.

Na skupu u Šibeniku rekla je da nema povlačenja tužbe protiv Srbije dok se ne sazna sve o hrvatskim žrtvama.

2024 © - Vesti online