Subota 26.11.2011.
13:19
Blic

Pepersi zaobišli Srbiju zbog fijaska u Inđiji

Pepersi su "odradili" koncert u Inđiji, i pokvarili raspoloženje svojim fanovima
 

Slavni rok bend svirao je u Srbiji 2007. godine u Inđiji. Koncert je trajao samo sat vremena, organizatori se nisu proslavili jer je bila gužva oko parkiranja i slabo ozvučenje, a čak je i kiša na kraju pokvarila spektakl.

Nažalost, menadžment velikog rok benda je ove godine odlučio da na svojoj evropskoj turneji zaobiđe Srbiju. Da li zbog pomenutih propusta ili visoke cene, za sada ne znamo.

Nastup Red Hot Čili Pepersa u Inđiji:

Međutim, "Papričice" će idućeg leta u avgustu nastupiti u Hrvatskoj i to u sklopu svetske turneje "I’m With You". Obožavaoci će u hitovima "Pepersa" moći da uživaju na zagrebačkom Hipodromu.


Turneja kojom promovišu deseti studijski album "I’m with You" službeno je počela u septembru, a protegnuće se i na 2013. godinu. To je prva turneja poslije "Stadium Arcadiuma" pre četiri godine, ali i prva na kojoj u sastavu benda nema gitariste Džona Frušantea. On je napustio bend 2009, a zamenio ga je Džoš Klinghofer koji je ranije svirao sa Džefom Bekom.

Sjajni novi gitarista snimio je sa bendom novi album o kome kritika piše hvalospeve. RHCP su do sada osvojili sedam Gremija, širom sveta prodali više od 70 miliona albuma, na prvom mestu Bilbordove liste imali su sedam singlova. Zanimljivo je da se po autobiografiji pevača benda Entoni Kidisa snima dokumentarna serija.

2024 © - Vesti online