Subota 26.11.2011.
12:41
Alo

Aca Lukas mora na operaciju

Zbog bine umalo slomio nogu: Aca Lukas
 

- Ljudi koji su pravili binu u "Magacinu" premestili su je s jednog mesta na drugo, što je za mene bila novina - kaže Aca Lukas za "Alo!" i dodaje:

- Svi koji prate moje nastupe znaju da ja uvek uz bubnjeve otpevam neku od pesama. Kada sam završio, hteo sam da napravim mesta kako bi bubnjar seo i nastavio svirku. Zbog mraka sam loše procenio binu, pa sam pao, ali sam se dočekao na noge. Zbog fantastične energije, svirke i euforije koja je vladala u klubu, ja tog momenta nisam osetio ništa osim blagog probadanja u desnom kolenu, kojem nisam pridavao poseban značaj.

- Nakon toga došao sam kući, legao, a iz sna su me probudili tako jaki bolovi koje nisam mogao da podnesem. Otišao sam kod lekara, gde mi je noga snimljena i konstatovano kako su mi ligamenti smrskani. Odmah su mi stavili gips i pustili kući uz savet da mirujem. Kako sada stvari stoje, bolovi su sanirani, ali ću uskoro morati na operaciju. Međutim, to me neće omesti da Novu godinu dočekam u "Beogradskoj areni" sa svojom publikom. .

2024 © - Vesti online