Subota 26.11.2011.
12:18
Blic

Pedofilu iz Futoga određen pritvor

Marko M. je pritvoren po krivičnoj prijavi za prisiljavanje maloletnika na prisustvovanje nedozvoljenim radnjama, kao i za ugrožavanje sigurnosti
 

Prema prvim saznanjima, osumnjičeni je pred sudijom priznao da je 13. oktobra u svoj automobil "fijat" primio desetogodišnju devojčicu pred kojom se dodirivao po polnom organu.
 

Marko M. je negirao da se skidao i istakao u svojoj odbrani da nijednom nije dodirnuo devojčicu. Dve nedelje nakon toga, osumnjičeni je pokušao da ponovi ovo gnusno delo, ovaj put s osmogodišnjim dečakom.

"Marko je bio u svojim kolima i presreo je dečaka kojeg je prvo na lep način pokušao da ubedi da uđe u njegov auto. Nakon što je dečak uporno odbijao, osumnjičeni mu je čak rekao da ima i pištolj kod sebe. Srećom, dečak nije podlegao pretnji, već je pobegao", kaže izvor "Blica" blizak istrazi.

Kako navodi list, Marko M. je pripadnik ekstremističke organizacije "Nacionalni stroj" kojoj takođe pripada i njegov stariji brat. On se povezuje i s incidentom od pre par godina kada je grupa nacista upala na Filozofski fakultet i fizički prekinula antifašističku tribinu koja se upravo održavala.

Takođe, osumnjičeni je propagirao ideje zdravog života, sporta i tvrdio da su alkohol i duvan poroci kojima je sklona isključivo niža rasa. Poslednjih par godina bio je zaposlen u privatnoj firmi koja se bavi fizičkim i tehničkim obezbeđenjem.

Osumnjičeni je pritvoren po krivičnoj prijavi za prisiljavanje maloletnika na prisustvovanje nedozvoljenim radnjama, kao i za ugrožavanje sigurnosti.

2024 © - Vesti online