Petak 25.11.2011.
13:50
Tportal, Vestionline

Eva Hercigova: Manekenke se ne podnose

 

Negovane i doterane od glave do pete, Jasmin, Helena, Sindi, Naomi i Eva u novom spotu grupe Djuran Djuran izgledaju kao najbolje prijateljice, ali to nije baš tako, piše Telegraph. Šta se krije iza te "idile"?

Eva Hercigova, jedna od najuspešnijih manekenki devedesetih godina prošlog veka, koja danas ima 38 godina, i tvrdi da među supermodelima nije sve super. Ona tvrdi da su Jasmin i ostale koleginice radile sve da se od prve sekunde oseća kao autsajder.

Nedavno su se ponovno našle ispred kamera na snimanju videospota Djuran Djuranovog singla "Girl Panic!"

"Ja sam bila poslednja članica koja se pridružila snimanju i takođe sam bila poslednja koja se pridružila klanu supermodela“, kaže Hercigova.

"Došla sam u trenutku kad su sve već bile tamo. Nisu htele odmah da me prihvate i to je bio izazov“, poverila se majka dvoje dece britanskom dnevniku Evening Standardu.

Ali češki model kaže da je okupljanje nakon deset godina s druge strane bio dobar osećaj, jer "zaboravite koliko je ovaj posao bio deo vas i koliko vam je nedostajao".

Bez obzira na to što među njima nije bilo stvarnog prijateljstva, već je neprestano tinjalo tiho suparništvo, Eva misli da se više nikada neće na jednom mestu pojaviti takva ekipa supermodela kao što su bile one.

"Biće poznatih modela, ali neće im se govoriti da su super. Supermodeli su fenomen devedesetih i pripadaju toj eri.“

A kakvih li je tek peripetija bilo na snimanju spota Džordža Majkla za pesmu "Fridom"?!

2024 © - Vesti online