Petak 25.11.2011.
11:18
Press

Pronađen pištolj u školskom dvorištu

Foto: Ilustracija

Prema pisanju lista "Press", napunjen pištolj je pronađen u četvrtak oko 11 časova. Oružje koje se nalazilo u plastičnoj kesi pronašle su čistačice, koje su odmah obavestile policiju. Na sreću, u tom trenutku u dvorištu nije bilo učenika.


Izvor blizak istrazi rekao je "Pressu" da će veštačenje pištolja i istraga utvrditi čiji je pištolj i ko ga je ostavio u školskom dvorištu. Isti izvor je dodao i da je zabrinjavajuće da se nešto ovako dogodi u školi u centru grada.

Međutim, u školi su negirali da je pronađeno oružje. Direktor OŠ "Starina Novak", Vlada Vučinić, kazao je da ne može da daje nikakvu zvaničnu izjavu, jer još uvek nema povratnu informaciju iz policije, da li se u kesi zaista nalazio pištolj.

"Teško je govoriti o čemu se radi, budući da nemam informaciju da se u toj kesi nalazilo oružje. Naše radnice jesu pronašle neku sumnjivu kesu i odmah su pozvale policiju. To nije prvi put da se tako nešto dogodi. Mi zovemo policiju i kad primetimo grupu sumnjivih osoba u našem školskom dvorištu. A što se tiče te kese, pa nju je mogao i vetar da donese", poručio je direktor Vučinić.

2024 © - Vesti online