Petak 25.11.2011.
09:04
Blic

Laboratorija droge u kući na Paliluli

Foto: Ilustracija
 

Laboratorija je otkrivena u kući u kojoj se sobe izdaju pod kiriju. Sobu su od gazda iznajmili sada uhapšeni Igor N. (33) i Milutin Z. (58) iz Niša, dok je pre njih uhapšen i Bojan V. (42) koji je 350 grama heroina planirao da prošvercuje u Švajcarsku.

Posle njegovog hapšenja, u potrazi sa saučesnicima otkrivena je priručna laboratorija i zaplenjena izvesna količina narkotika. Komšija u ovoj brdovitoj ulici na periferiji Niša nisu znale ni zbog čega je dolazila policija.

- Nisam primetio ništa sumnjivo osim što je ponekada u jednoj sobi bilo upaljeno svetlo do kasno u noć. Kad sam se vraćao kasno iz grada, dešavalo se često da ljudi tu sede na terasi iako je hladno - kaže komšija iz ove ulice, koji nije želeo da se predstavi. I ostale komšije imale su samo kratak komentar da ništa nisu ni videli ni čuli.

Policija je, inače, u kuću u kojoj se proizvodila droga upala prekjuče ujutro, a ukućanima je bilo zabranjeno da izađu dok se ne završi pretres. Vlasnik kuće koji, kako saznajemo, nije znao čime se bave podstanari, juče je bio odsutan.

2024 © - Vesti online