Petak 25.11.2011.
03:46
Alo!

Nemeš i Marijana će se venčati!

Ljubav iz rijaliti šoua, izgleda, biće krunisana brakom: Marijana i Nemeš
 

Naime, nakon što su boravili u Pragu, gde su svi učesnici bili na zajedničkoj ekskurziji, Marijana i Nikola su došli na ideju da svoju romansu krunišu brakom.


- Čvrljakova i Nemeš su na ideju da ozvaniče svoju vezu došli prilikom boravka u prestonici Češke. Tada su prvi put ozbiljno razgovarali o tome da odrede datum i složili su se da to bude negde na proleće. Inače, njihova veza je prošla sve probe, pregrmeli su sve osude, a već dugo žive zajedno, tako da su i to probali i videli da im je lepo. Oni se čak ni na odmoru, kada su imali toliko prilika da svako za sebe nešto radi, nisu ni za trenutak razdvajali jedno od drugog - izjavio je za naš list izvor blizak paru.


Da između Marijane i Nemeša stvari postaju ozbiljne, potvrda je došla od njihove bivše cimerke Tamare Đorđević.
 

Marijana pokušala da ukrade sliku iz hotela!

Pobednica “Velikog brata“ Marijana Čvrljak je pokušala iz hotelske sobe u Pragu da “prisvoji“ umetničku sliku. Naime, ona je skinula sliku sa zida i stavila je u svoj kofer u nameri da je ponese kući. Međutim, plavokosa Hrvatica je u vrlo kratkom roku bila raskrinkana, pa je slika vraćena ponovo tamo gde i pripada, piše nedeljnik “Puls“.

- Sigurna sam da će uskoro reći sudbonosno “da“, a Ema želi da im bude deveruša. Imaće skromno venčanje, neće oko toga praviti pompu, a na slavlje će pozvati sve bivše ukućane - rekla je Tamara za hrvatske medije.


Inače, tokom boravka u Pragu, Nemeš je u stlu pravog džentlmena Marijanu svakodnevno obasipao ružama. Kako je znao da njegova draga obožava dobru hranu, Nemešević se raspitao, pa je Čvrljakovu odveo na najbolje češke kobasice.

Ipak, ako se sve bude odvijalo po planu, buduća gospođa Nemešević će se i sama uskoro oprobati u ulozi kuvarice i domaćice.

2024 © - Vesti online