Četvrtak 24.11.2011.
16:34
Alo

Anđa živi od 600 kalorija dnevno!

Holivudska srcolomska i "bezobraznica": Anđelina Džoli
 


Obučena u crvenu haljinu, Anđa je otkrila i koščate ruke, a kosti su joj se nazirale čak i na leđima. Magazin "Gracija“ je preneo i procenu stručnjaka da Anđelina trenutno ima samo oko 45 kilograma, što je alarmantno malo na njenu visinu od 170 centimetara. Uz to, "Gracija", pozivajući se na dobro obaveštene izvore, prenosi i da Anđelina nikad ne pojede ceo obrok i da često zaboravlja da jede. Navodno dnevno uzima samo 600 kalorija, koliko ima u dve činije žitarica sa mlekom.

Koliko je 600 kalorija

Koliko je malo 600 kalorija dnevno najbolje pokazuju sledeći primeri. To je ekvivalent od četiri koktela "kosmopoliten“ ili jedna topla čokolada plus jedan "kosmopoliten". Čaša crnog vina ima 120 kalorija, a parče torte oko 400 kalorija.
"Big mek" ima oko 600 kalorija, a porcija od 10 ćevapa u somunu na kajmaku ima oko 900 kalorija, što je za Anđu previše!

„Dobro je poznato da Anđelina za doručak uzima samo kašiku kokosovog ulja i šaku žitarica. Ali ono što najviše zabrinjava je to da je toliko zaposlena da često zaboravlja da jede“, rekao je anonimni izvor magazina.


Neretko se događa da preskoči ručak i samo na brzinu pojede nekoliko badema i po koju gumenu bombonu, a glavni obrok joj je često samo proteinski napitak. Za večeru ponekad pojede biftek i popije čašu crnog vina. Anđelina je poznata po tome da naglo smrša za vreme teških i emocionalno bolnih perioda u životu. Tako je 2007. jako smršala nakon majčine smrti, ali ovoga puta glavni razlog njene premršave figure su ubrzan način života, konstantne i brojne obaveze, deca, česta putovanja i, naravno, veza s glumcem Bredom Pitom, koji i dalje važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Bred je nedavno izjavio da je njihova veza jača i čvršća nego ikad.

"Imam sreće što sam živa!"

U intervjuu za TV "Si-Bi-Es" Anđelina je izjavila da je imala sreće što je ostala živa, jer je u mladosti radila "opasne" stvari: "Prošla sam kroz teška i mračna vremena i preživela sam. Nisam umrla mlada. Zbog toga sam srećna. Neki drugi umetnici nisu preživeli određene stvari. Ja sam radila najopasnije i najlošije i iz mnogo razloga ne bi trebalo da budem ovde. Još sam loša devojka."


"Uz karijeru, Breda i šestoro dece, Anđelina ima previše obaveza i pod velikim je stresom. Ona je tip osobe koji pod stresom jednostavno prestaje da jede. Mnogi su zabrinuti za njeno zdravlje i savetuju joj da više jede“, dodao je izvor "Gracije“.

2024 © - Vesti online