Četvrtak 24.11.2011.
13:11
Beta

SRS: Nikolić je član kriminalnog klana

Lider SNS-a : Tomislav Nikolić
 

U oštroj raspravi u Skupštini Srbije, poslanik SRS Dragan Stevanović kazao je da su Nikolić i Đukanović juče u Podgorici "u svetlu kriminala i korupcije razgovarali o perspektivama Srbije i Crne Gore".

Nikolić je tražio od predsedavajuće Gordane Čomić da opomene Stevanovića jer je, naveo je, izgovorio neistine i ružne stvari i poručio da parlament ne bi trebalo da postane mesto gde nedostojni napadaju dostojne i gde će neko da iskaljuje bes nad boljima od sebe.

"Ne treba mene niko da brani u sali", kazao je Nikolić i poručio Stevanoviću da je "prvo trebalo da obriše nos" pre nego što mu se obratio.

Nikolić je naveo da je juče delegacija SNS imala čast i zadovoljstvo da bude gost tri političke stranke u Crnoj Gori, među kojima je i Demokratska partija socijalista, a da su teme razgovora bili odnosi dve države.

"Ako je to učestvovanje u organizovanom kriminalu mi smo se juče bavili organizovanim kriminalom", kazao je Nikolić.

Posle izjave poslanice SRS Nataše Jovanović koja je pozivajući se na reči lidera radikala i haškog optuženika Vojislava Šešelja, navela da se stidi što je ikada poznavala Tomislava Nikolića,
 

Čomićeva je kazala da Jovanovićeva ne treba da zloupotrebaljva povredu poslovnika za slanje političkih poruka. Posle kraće polemike, nastavljena je rasprava o Predlogu zakona o tržišnom nadzoru.

2024 © - Vesti online