Sreda 23.11.2011.
10:17
S media

Seve propevala na srpskom?

Ljubav učinila da Seve "propriča" srpski
 

Severina Vučković polako, ali sigurno potpada pod uticaj srpskog biznismena Milana Popovića, pa je počela i da peva na srpskom! Istina, u njenoj novoj pesmi "Grad bez ljudi“ preovlađuju hrvatske reči, ali potkrala se i jedna naša, koju u Hrvatskoj ne koriste. Ako malo bolje poslušate refren, čućete kako izgovara "vidjela sam snijeg u maju“, umesto da ga je gledala u svibnju, kao svih proteklih godina, prenosi Kurir.

Poslušajte novu pesmu od Severine:

Fanovi uglavnom hvale numeru, ali ima i onih koji su Severini na Jutjubu već žestoko zamerili na ovoj "brljotini“. Naravno, Hrvatima nije svejedno, ali zato Srbi likuju, dok se administratori preznojiše u nameri da ispod pesme pobrišu sve komentare koji pozivaju na međunacionalno prepucavanje.

Novi Severinin hit ima još jednu manu. Autori Filip Miletić i Miloš Roganović, poznatiji kao Aspirinci, izgleda da su muziku pozajmili iz uvodne špice turske serije "Polje lala“, u kojoj je glavnu ulogu igrala Emina Jahović. Sličnost je baš velika.
I za njihovu numeru "Bred Pit“, koju je takođe otpevala Seve, uveliko se pisalo da je plagijat rumunskog hita "Stereolav“.

2024 © - Vesti online