Utorak 22.11.2011.
19:58
RTS

Stalone i braća Kličko prave mjuzikl "Roki"

Stalone i čuveni ukrajinski bokseri

Silvester Stalone udružio se sa ukrajinskim bokserskim šampionima Vladimirom i Vitalijem Kličkom kako bi na scenu postavio prvu muzičku verziju filma "Roki", saopštila je producentska kuća "Stage Entertainment".

Stalone je izjavio da je oduvek želeo da kreira mjuzikl po čuvenom filmu iz 1976. godine o bokseru Rokiju Balboi koji od amatera postaje svetski šampion.

"Oduvek sam maštao o Rokiju kao o mjuziklu. Film je u stvari ljubavna priča, a Roki ne bi nikada dospeo do poslednje runde bez Ejdrien, njegove devojke u filmu. Videti tu priču kako oživljava na sceni čini me ponosnim", rekao je Stalone koji se proslavio ulogom u "Rokiju".

Radnja mjuzikla će biti veoma slična originalnoj verziji filma sa akcentom na ljubavnoj priči, a sadržaće i većinu hitova iz filma, uključujući pesme "Eye of the Tiger" i "Gonna Fly Now".

Spektakl će zajedno sa Staloneom koproducirati braća Kličko koja će učiti glavne glumce da boksuju. Vladimir Kličko je izjavio da su on i njegov brat obožavali film kada su bili deca.

"Počeli smo da se bavimo boksom kada smo videli Silvestera Stalonea u Rokiju", naglasio je Vladimir, dodajući da su veoma uzbuđeni što će učestvovati u postavljanju mjuzikla.

Mjuzikl "Roki" će imati premijeru u Hamburgu u novembru 2012, a ukoliko bude imao uspeha, "Stage Entertainment" se nada da će ga 2013. postaviti i na Brodveju.

2024 © - Vesti online