Ponedeljak 21.11.2011.
18:21
B92

Zna se vlasnik vraćenih 200.000 evra

Kako je navedeno, policija ne može da otkrije identitet vlasnika novca iz bezbednosnih razloga.

Policija zna ko je zaboravio torbicu sa 200.000 evra i 500.000 dinara
 

Moračaninova je utvrdila da je on vlasnik zaboravljene torbice i da je radnik na privremenom radu u inostranstvu, nakon čega mu je predala torbicu sa svim novcem koji je pronašla.

Kako je navedeno, u PU u Kruševcu je odmah po saznanju za događaj pokrenut postupak utvrđivanja identiteta osobe koja je 12. novembra zaboravila torbicu u kojoj je bilo 200.000 evra i 500.000 dinara. Policijski službenici su obavili informativni razgovor sa Marinom Moračanin, koja je pronašla i vratila torbicu sa novcem, kao i s drugim licima koja su imala neposredna ili posredna saznanja o događaju.

Pročitajte i ovo:

* Dobročiniteljka dobija posao u MUP-u?

Iz PU Kruševac navode da je utvrđeno da je Moračaninova u toaletu kafića pronašla torbicu, kao i da je s obzirom na to da je jednom gostu koji je bio u kafiću sa sinom i suprugom dala kjluč toaleta, znala ko je njen vlasnik. U saopštenju se navodi da je Moračaninova nakon izvesnog vremena, u holu tržnog centra, prepoznala gosta koji je ostavio torbicu i pozvala ga u kafić.

Vlasnik torbice je nagradio Moračaninovu sa 1.000 dinara, a čitav događaj su zabeležile kamere koje su instalirane u Tržnom centru, navedeno je u saopštenju.

2024 © - Vesti online