Sreda 30.12.2009.
17:57
Vestionline

Britanac koji je smršao 300 kilograma

Hraneći se nezdravom hranom i ispijajući ogromne količine piva, korfeld je bio težak čak 380 kilograma i bio je u potpunosti nepokretan.

Posle operacije smanjenja želuca i otklanjanja viška kože, Britanac vodi zdrav i aktivan život. Korfeld sada ima blizu 97 kilograma, a svakodnevno pazi kakvu hranu unosi u organizam.

"Sada mi je potrebno dva sata kako bih ručao. Čim pojedem dva zalogaja već se osećam sitim, pa moram da sačekam izvesno vreme da se ta hrana provari kako bih mogao da nastavim sa jelom. Srećan sam’’, kazao je Korfeld, dodavši da još uvek ima zdravstvenih problema, jer je godinama bio nepokretan.

Operacija želuca koštala je nešto više od 35.000 evra, a novac je obezbedila Korfeldova majka koja je prodala kuću, kako bi pomogla tada nepokretnom sinu.

Kolin je želudac operisao u 2006. godini, ali je istakao da i dalje još uvek ima problema da se navikne na dijetu i strog režim ishrane.

"Hrana je bila nešto u čemu sam pronalazio utehu, ali mi je to odjednom oduzeto. Operacija je, ipak, nešto najbolje što mi se desilo u životu“, kazao je Korfeld.

On je objasnio kako mu je ova godina bila izuzetno teška, jer je išao na operaciju otklanjanja viška kože, ali se nada da će nova 2010. godina biti uspešna i da će uspeti u nameri da pronađe posao.

2024 © - Vesti online