Ponedeljak 21.11.2011.
13:32
Vestionline, Alo

Stojković: Zvezda mi je u mislima!

Vladimir Stojković: Derbi uvek donosi neizvesnost

Prvaci Srbije prvo će u sredu u Kupu odmeriti snage OFK Beogradom, a zatim ih očekuje derbi sa Zvezdom na "Marakani“.


"Pred nama je paklena nedelja. Idemo meč po meč, svaka naredna utakmica je najvažnija, ali... Neću da krijem da sam u mislima već fokusiran na večiti derbi koji nas u subotu očekuje na "Marakani“, počinje priču Stojković.


Iako je Partizan protiv "zebri“ upisao i 12. uzastopni trijumf, izjednačivši se tako sa moćnim Mančester sitijem, Stojke nije želeo da daje bombastične izjave pred dvoboj sa ljutim rivalom, već je spustio loptu.


"Teško je prognozirati ko će pobediti, jer derbi uvek donosi neizvesnost. Biće jako teško, jer Zvezda, baš kao i mi, ima odlične igrače", nastavlja Partizanov golam.


Stojković, koji je u oktobru prošle godine bio u žiži javnosti zbog majice sa natpisom“oprostite mi moju ružnu prošlost“, otkrio je da ne razmišlja o tome da li će ga Zvezdini navijači prozivati s tribina.

"Od tada su prošla tri ili četiri derbija, tako da ne treba sad da pričamo o tome šta je bilo. Jednostavno, ne gledam šta je bilo iza, okrenut sam budućnosti. Nadam se da će naši navijači doći da nas podrže na "Marakani“, jer je sa njima sve lakše", završio je razgovor Stojković. 

2024 © - Vesti online