Petak 18.11.2011.
16:33
Beta

Stanojević: Košarkaši su naš uzor

Igračima nisam zabranio da misle na derbi - Aleksandar Stanojević

Stanojević je sa novinarima razgovarao o predstojećoj prvenstvenoj utakmici sa Borcem, i pomenuta je pobeda košarkaša nad Armanijem u Milanu, pošto je Partizan uspeo da u finišu nadoknadi zaostatak od 21 poena.

"Hvala bogu da gledam košarkaše. Divimo im se i uživamo u njihovim utakmicama. Košarka je naše veliko zadovoljstvo i ponos sportskog društva. Ugledamo se na njih, hoćemo da ih sledimo, oni su nam uzor u svemu", rekao je Stanojević.

KK Partizan je najuspešniji klub u regionu, redovno osvaja domaća I regionalna prvenstva, a u Evropi pobeđuje i najjače timove i često dolazi do završnice elitnog takmičenja. "Pa mi smo legende",bio je prvi komentar centra crno-belih Miroslava Raduljice posle meča u Milanu.

Šampion Srbije u fudbalu izgubio je u drugom kolu od Slobode Sevojno i od tada je zabeležio seriju od devet pobeda. Posle meča sa Borcem, sledi "večiti" derbi protiv Crvene zvezde.

"Motivisani smo jer hoćemo da uz Mančester siti budemo rekorderi u Evropi po broju uzastopnih pobeda. Igračima nisam zabranio da misle na derbi, ali sam im savetovao da to ne čine. Još jedna motivacija je što će ući rasterećeno u derbi, jer su najteže utakmice pre i posle derbija", rekao je Stanojević.

2024 © - Vesti online