Petak 18.11.2011.
11:06 >> 18:25h
Vestionline

Kolarov i Tevez u zamenu za Vilju?!

U okviru trampe, uz Kolarova put "Kamp Nou" stadiona bi krenuo i problematični Argentinac Karlos Tevez, dok bi u redove "građana" prešao David Vilja.

Aleksandar Kolarov je jedan od najstandardnijih igrača "građana" ove sezone, a u Siti je došao leta 2010. godine za 16 miliona funti iz Lacija. Kolarov ove sezone ima konkurenciju u vidu Gaela Klišija, sa kojim se rotira u startnoj postavi po potrebi.

Za reprezentativca Srbije interesovanje su pokazivali i brojni italijanski klubovi, Inter, Milan, pa i Juventus, ali on je odlučio da se ne vraća u Italiju.

Što se tiče Teveza, menadžer Roberto Manćini rekao je da više ne postoje nikakve šanse da "pobunjenika" vrati u tim.

"Znam da je Karlos u Argentini, ali zaista ne znam šta radi tamo. On je završio sa Sitijem", kazao je Manćini engleskim medijima.

Manćini je Teveza eliminisao iz ekipe još u septembru kada je Argentinac odbio da uđe sa klupe u igru na meču protiv Bajerna u Ligi šampiona. Tada je Tevez kažnjen i novčano, ali je Manćini nagovestio da bi mogao da ga vrati u tim ako se napadač izvini svima u klubu. Argentinac je to odbio, a ranije ovog meseca bez dozvole stručnog štaba otišao je u Buenos Ajres da poseti porodicu.

Ove sezone Tevez je odigrao samo tri utakmica za Siti i nije se upisao u strelce.
 

2024 © - Vesti online