Četvrtak 17.11.2011.
06:49
Press

Severina: Ne plašim se porođaja

Sa osmehom čeka prinovu: Severina Vučković

Seve je za beogradski "Pres" u muzičkom studiju u centru srpske prestonice, otkrila da je spremna za ulogu majke i da se ne plaši porođaja iako ima 39 godina.


- Strah od porođaja? To je neka nova knjiga?! Znam da postoji strah od letenja, ali za strah od rođenja deteta nisam čula niti ga imam - kroz osmeh je rekla Seve, koja samo dva meseca pred porođaj s ponosom nosi mini haljinu.


Tajnu lepog izgleda i u poodmakloj trudnoći objašnjava pozitivnom energijom i divnim okruženjem.


- Trudim se da vreme uglavnom provodim sa dragim ljudima koji mi odmah stave osmeh na lice, tako da je to ono što mi daje energiju - štura je na rečima Seve, jer po običaju ne želi da otkriva detalje svog privatnog života.


Budući da se dosta polemisao da li će se poroditi u rodnom Splitu ili Beogradu, odakle je njen budući suprug Milan, Severina je nagovestila de će to biti u Hrvatskoj.


- Mislim da ću se poroditi u Splitu - bojažljivo kaže Severina, ne želeći da nam otkrije da li privezak u obliku slova "A" na njenom lancu predstavlja ime njenog budućeg sina - Aleksandar Ivan, o čemu se ovih dana piše u medijima.


- Ne bih to komentarisala - ljubazno je rekla Severina.


Za doček Nove godine, kako kaže, neće nigde pevati, ali se povodom toga našalila na svoj račun.


- Ja ne nastupam. Ja sam jedna obična domaćica koja povremeno peva ovde u studiju jer joj je silna želja da snimi neku pesmu - kroz osmeh kaže buduća mama.

2024 © - Vesti online