Sreda 16.11.2011.
15:29
Beta

Novosađanin želi crtežom da plati kaznu za parking

Raspisan je i konkurs za ime konja
 

"Šaljem vam sliku konja na livadi koju sam nacrtao i procenio na 1.090 dinara. Usled razlike u našim međusobnim potraživanjima molio bih da mi uplatite razliku od 40 dinara. Kada primim vašu uplatu od 40 dinara smatraću da je ova stvar zaključena", piše u pismu koje je Novosađanin uputio "Parking servisu".

Zoran Maksimović

Maksimović je za Radio-televiziju Vojvodina rekao da njegova ideja nije originalna, ali da je očekivao takvu podršku, jer u gradu vlada opšte mišljenje o Parking servisu "da kradu građane".

"Znao sam da će to tako buknuti zato što je takva atmosfera prema njima", rekao je Maksimović koga je za samo dva dana na Fejsbuku podržalo skoro 4.000 ljudi, ocenjujući njegovu ideju kao genijalnu. Maksimovićevoj grupi na Fejsbuku "Magla za promaju" pridružilo se oko 1.000 ljudi, a ideja je da se popularizuje nov načina plaćanja kazni.

Novosađanin je izrazio očekivanje da će mu "Parking servis" uplatiti razliku od 40 dinara, a ukoliko to ne učini, poslaće im i opomenu koja će koštati 50 dinara kao i njihova.

2024 © - Vesti online