Sreda 30.12.2009.
13:57
Vestionline

Krasić u Primeri ili Seriji A

"Vreme je za odlazak, ali sada definitivno. Ima prostora da još napredujem, a to ću moći u jačoj ligi. Ruski šampionat jeste sve kvalitetniji, iz godine u godinu stižu sve bolji stranci, podižu nivo, ali od mene je dosta. CSKA ću uvek voleti i mislim da sam se odužio klubu, koji me afirmisao. Pokušaću, sa tom namerom čekam vreme odluke, da uspostavim kompromis finansije, sportski motiv, privatni život. Voleo bih da karijeru nastavim u Španiji ili Italiji", rekao je Krasić za zvanični sajt FSS i dodao:

"Oko 10 odsto mogućnosti ostalo je da iz Moskve odem već u januaru. Čelnici CSKA zvali su me na razgovor čim se završila utakmica protiv Bešiktaša u Ligi šampiona, kada smo se plasirali u osminu finala. Znao sam da je jedina tačka dnevnog reda, informacija i želja da ostanem do leta u klubu. A posle toga konačan rastanak".

Krasić (25) ima ugovor sa CSKA do kraja 2011. godine. On je stigao u CSKA 2004. godine iz Vojvodine, a za moskovski klub odigrao je 136 utakmica i postigao 24 gola. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 28 mečeva i dva puta se upisao u listu strelaca.
 

2024 © - Vesti online