Sreda 16.11.2011.
12:30
Vesti

Đilas ne da Dudu

Dragan Đilas: Treba da razmišljamo o budućim trenerima

Ipak, želja prvog čoveka KSS-a je da trener Olimpijakosa predvodi reprezentaciju i u kvalifikacionom ciklusu za EP u 2013. godine, kao i na samoj smotri koja se održava u Sloveniji.


"Moramo sa njim da razgovaramo da vidimo da li je Ivković spreman i da li želi da nastavi da vodi reprezentaciju u kvalifikacijama. Biću srećan ako nam se želje poklope, jer verujem da je Duda dobro rešenje, jedan od naših najboljih trenera. Ali, i on ima nešto da kaže na tu temu. Treba da razmišljamo o budućim trenerima, pošto niko neće da vodi tim čitav život. Ivković se na moju molbu vratio i dok on može da radi taj posao, treba da ga radi", rekao je Đilas.


Đilas nije želeo da previše komentariše intervju Darka Miličića.

"Bolje da ništa ne komentarišem, to je najbolje za sve. Ipak, reći ću da poštujem svakoga ko želi da igra za reprezentaciju. Ali, ne mogu da poštujem nekoga ko ima 25 godina i za čoveka koji ima 70 kaže da laže kao pas. Tu prestaje svaka komunikacija. I Kosta Perović se ove godine oženio u toku priprema, pa je igrao. Uostalom, kada je selektor napravio tim u Poljskoj i uzeo srebro na EP, pa zatim i zaslužio zlato na SP, sve je bilo u redu, a sada posle neuspeha čitao sam i što nismo zvali Peđu Stojakovića", revoltiran je bio Đilas.

2024 © - Vesti online