Sreda 16.11.2011.
11:55
Vestionline

Mirko Vučinić razočaran

Crnogorci su u prvom meču, odigranim u Pragu, poraženi sa 2:0, a iako su najavljivali veliki otpor i ubedljiv trijumf i u Podgorici su izgubili, ovoga puta sa 1:0.

"Žalimo za pobedom, a za svoju partiju mogu da kažem, da sam majstor, postigao bih gol, a meni to nije uspelo. Počeli smo utakmicu malo u grču jer smo bili svesni da ako primimo gol, morali bismo da postignemo četiri da bismi prošli dalje", rekao je Vučinić i dodao da smatra da je reprezentacija Crne Gore uspela da postigne gol u 80. minutu da bi imala šanse.

"Pokazali smo, međutim, tokom kvalifikacija da možemo da igramo sa velikim ekipama", zaključio je Vučinić.

I ostali crnogorski reprezentativci bili su utučeni posle poraza u revanšu sa Češkom.

"Izgubili smo šanse u prvoj utakmici. Tamo nismo odigrali onako kako treba. Ovo je najtužniji dan u mom životu, propustili smo zaista veliku šansu. Lično, ja i još nekoliko saigrača smo propustili šansu da odemo na veliko takmičenje, teško da ću biti u prilici da sa klubom ostvarim neki veliki rezultat", rekao je Nikola Drinčić.

Nekadašnji napadač Budućnosti, Fatos Bećiraj, bio je u sličnom raspoloženju.

"Razočarani smo svi, imali smo tri prilike. Bilo je teško, Česi su bili dobro organizovani, nije bilo previše prostora za igru, a u nastavku smo igrali na sve ili ništa", rekao je Bećiraj.  

2024 © - Vesti online