Sreda 30.12.2009.
12:19
Vestionline, Sportservis

Tomić zadovoljan rezultatima

"Preuzevši vođenje sportskog sektora kluba u izuzetno teškom trenutku, uz pomoć svih struktura kluba, selektiran je jedan od najkvalitetnijih timova Partizana u bližoj istoriji kluba. Zahvaljujući njihovom kvalitetu i profesionalnosti, podršci navijača i radu svih u klubu osvojene su dve uzastopne 'duple krune', ostvarena dva plasmana u grupnu fazu evropskih kupova i pozitivan bilans u deulima sa 'večitim rivalom'", navodi se u Tomićevom saopštenju.

Tomić je priznao i da su pojedini rezultati kluba mogli da budu bolji i dodao da je Partizan za protekle dve i po godine afirmisao dosta novih, mladih igrača.

"Na žalost, u jednom trenutku došlo je do razmimoilaženja klupskih i mojih planova, ali, naravno, ostajem privržen klubu zahvaljujući kojem sam stekao sve što imam", ističe se u saopštenju.

Tomić je dodao i da je zahvalan svima koji su mu pre dve i po godine ukazali poverenje i izabrali ga za sportskog direktora, iako je tada tek završio igračku karijeru.

Tomić je oprostio dug Partizanu!
"Pitanja novca su moja privatna stvar“, kratko je rekao napuštajući stadion.

Što se tiče onih koji su ostali, i koji su mu se osvetili dižući ruke protiv njega, i radeći mu iza leđa tokom čitave jeseni, naravno da su dobro prošli, ako se računa novac.

 
2024 © - Vesti online