Ponedeljak 14.11.2011.
19:19
Vestionline, smedia.rs

CNN: Novak nije plaćenik, već čudotvorac

CNN "brani" Novaka od besmislenih optužbi

Poslednjih dana mediji poput Eurosporta i Yahoo-a prozivali su Novaka Đokovića da treba da nauči kako da gubi, a u drugim medijima pojavile su se i informacije da je na turnir u Parizu otišao samo zarad novca.


Američka televizija je međutim na svom sajtu objavila jedan potpuno drugačiji komentar u kome je u naslovu zapitala svoje čitaoce i gledaoce savršeno logično pitanje: "Da li bi Đoković rizikovao reputaciju u Parizu?".

"Samo Novak Đoković zna kako se oseća. Da li da igra u Bersiju ili da se povuče, da li da uzme novac i pobegne... Ne zaboravimo da pričamo o momku koji je zaradio više od deset miliona dolara samo ove sezone, koji ima imidž najboljeg igrača muškog tenisa svih vremena. Takav potez bi mu narušio reputaciju i stavio crnu traku na najbolju sezonu u karijeri. Ne treba da pričamo o Novaku plaćeniku, već o čudotvorcu. Novak je izgubio samo četiri meča ove sezone, od čega se sa dva sam povukao zbog povreda", zaključuje se u komentaru Kendi Rid, novinarke CNN i urednika emisije "Svet sporta".

2024 © - Vesti online