Ponedeljak 14.11.2011.
20:39
Smedia

Majka i ćerka: U donjem vešu, leže jedna na drugoj!

Modna industrija uvek pronalazi nove načine kako da iznenadi i zainteresuje potrošača, ali u nekim slučajevima znaju i da preteraju.Po reakcijama kupaca se može naslutiti kako se upravo to dogodilo modnoj kući "The Lake and Stars" koja je sa svojom novom kampanjom, čini se, otišla korak predaleko.


Umesto manekenki za svoju novu kampanju zaposlili su majku i njenu 19-godišnju ćerku, koje su takvu priliku dobile zato što su prve komšinice direktora kompanije. Nakon što su se potrošači zapitali da li bi nova kampanja trebala da bude seksi, kao i da li je cilj šokirati ljude "izazovnim" pozama u kojima se nalaze majka i ćerka, službeni odgovor je još više iznenadio.

Naime, kampanjom za novu kolekciju, čini se, uopšte nisu hteli da reklamiraju veš.

- Veliki broj tema kojima se bavimo dotiče se psihologije između žena dok odrastaju i pronalaze svoje mesto u porodici ili na poslu. To nije ništa šokantno. Nismo imali nameru da šokiramo ljude kako bi ih podstakli na dijalog o ovim temema. Samo pokušavamo da se suočimo s nekima od ovih pitanja, o kojima smatramo da ljudi nedovoljno razgovaraju - rekla je M. Zilberman, jedna od suvlasnica kompanije.

Dodala je i da je cilj kampanje da se pokrene diskusija o tome kakav odnos imaju mlađe generacije sa starijima i obrnuto. Rekla je i kako im je želja da se njihovi kupci prilikom gledanja promo materijala s majkom i ćerkom zapitaju "Koja je od njih dve zapravo seksi?", prenosi 24sata.hr.

2024 © - Vesti online