Ponedeljak 14.11.2011.
15:57
Kurir

Obračun staraca: Sevao pištolj zbog babe preljubnice

Foto: Ilustracija
 


 

Zaplet bizarne priče dogodio se 22. avgusta prošle godine, jedan sat posle ponoći, kada je Tončić uzeo pištolj koji je držao pod jastukom i pucao u Selihara, objavio je portal Bjelovar.hr.


- Ne smatram se krivim, rekao je Tončić na početku suđenja.


Na suđenju rečeno je da je Selihara raspalila, priča, koju je Tončić širio po gradu da je spavao sa njegovom ženom, pa je u kasnim noćnim satima otišao do njegove kuće i lupao na vrata dok ih Tončić nije pustio u kuću. Oni su zatim zajedno otišli do spavaće sobe, gde je Selihar pretio da će Tončića ubiti.

Tončić je na sudu objasnio da je sedio na svojoj postelji, kada ga je Selihar uhvatio za vrat, pa se on kako je rekao uplašio da će ga ovaj ubiti pa je dohvatio pištolj ručne izrade, koji drži ispod jastuka i sa kojim spava i da je bez bilo kakvog povoda pucao.


Za razliku od deke revolveraša Selihar je tvrdio da nije uhvatio Tončića za vrat dok su se raspravljali oko njegove žene.


U nastavku suđenja veštaci trebaju dati odgovor kako su se našli tragovi obojice na njihovoj odeći, ako oni tvrde da se nisu tukli.

2024 © - Vesti online