Ponedeljak 14.11.2011.
15:58
Vestionline, Beta

Crna Gora se ne predaje

Igrači se u optimizmu najviše oslanjaju na činjenicu da je Engleska u septembru vodila 2:0, ali je Crna Gora izjednačila do kraja utakmice i tako izborila mesto u baražu.

"Ispred naših fanatičnih navijača, sigurno možemo da se plasiramo. Ako smo dali dva gola Engleskoj, možemo i Češkoj", rekao je Jovetić.

Crnoj Gori bi ovo bilo prvo učešće na Euru, dok bi Češka plasmanom na takmičenje u Poljskoj i Ukrajini zadržala kontinuitet odlaska na sve kontinentalne šampionate od razdvajanja sa Slovačkom 1993. godine.

"Imamo idealan rezultat iz prve utakmice. Svesni smo da Crnogorci sada nemaju šta da izgube i da će krenuti u opšti napad. Ali, verujemo da nam je prednost dovoljna i da ćemo se odbraniti", rekao je golman Petar Čeh.

Očekuje se da će za Čehe moći da nastupi kreator igre Tomaš Rosicki, iako je povredio stopalo u prvom meču, a u tim bi trebalo da se vrati i Milan Baroš posle povrede mišića.

Reprezentaciju Crne Gore je juče na treningu bodrilo nekoliko desetina navijača, koji su osim pevanja pesmi, palili i baklje.

2024 © - Vesti online