Ponedeljak 14.11.2011.
15:09
Vestionline

Prosinečkog Srbija ne zanima

"Ne dolazi u obzir, reprezentacija me ne zanima, samo Crvena zvezda. To je moj stav i neću ga menjati", rekao je Prosinečki za hrvatski "Jutarnji list".

"Za dve nedelje igramo s Partizanom na Marakani i ta utakmica razrešiće mnoge dileme", dodao je Prosinečki, koji je oduševljen igrom Hrvatske u baražu s Turskom.

"Deklasirati Tursku u Istanbulu sa 3:0 teško mogu priuštiti i najbolje svetske reprezentacije. Posebnom sam impresioniram nastupima Olića i Mandžukića", ističe Prosinečki.

Mendeš Kadu, vezista Crvene zvezde, još uvek nije počeo da trenira, zbog čega je neizvesno i da li će nastupiti na večitom derbiju.

Kadu je jedan od najboljih igrača Zvezde u jesenjem delu šampionata.

"Jedino je Kadu još van trenažnog procesa. Kod njega je u pitanju ruptura mišića, neće sigurno igrati protiv Jagodine, a neizvestan je i za večiti derbi", kaže Robert Prosinečki

U Zvezdu stiže još jedan Brazilac

Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde, treba da krene u Brazil gde bi obavio pregovore s Markinjosom, 22-godišnjim igračem Vitorije.


Markinjojs, koji igra u špicu, nastupao je za Flamengo, gde je igrao zajedno s Dejanom Petkovićem, a potom i za Palmeiras, gde nije uspeo da se nametne, pošto na 34 utakmice nije postigao gol. U drugoligaškoj Vitoriji je na 19 mečeva postigao 13 golova.

 

U Zvezdi traže pojačanje u napadu pošto Mezenga nije opravdao očekivanja, a Andrija Kaluđerović verovatno odlazi u januaru, piše "Žurnal".

2024 © - Vesti online