Subota 12.11.2011.
17:48
Vestionline

Filip Janković odbio novi ugovor sa Zvezdom

Supertalenat - Filip Janković

Rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana biće verovatno prinuđeno da se već tokom narednog prelaznog roka odrekne i usluga Filipa Jankovića, najtalentovanijeg igrača iz omladinske škole, ekskluzivno saznaje "Mozzartsport.rs".

Momak, koji je sa 15 godina potpisao profesionalni ugovor s najtrofejnijim srpskim klubom, a ovog leta i debitovao za seniorski tim, nema nameru da se obaveže na produžetak saradnje s matičnim klubom. Tačnije, to ne žele da urade njegovi roditelji.

Iako je on odavno u tefteru brojnih evropskih klubova, na adresu Crvene zvezde stigla je konkretna ponuda jedne poznate izraelske agencije, koja želi da otkupi Filipov ugovor. Oni u ovom trenutku na ime obeštećenja nude između tri i po i četiri miliona evra, a odgovorni s Marakane smatraju da Jankovićeva sloboda vredi bar dvostruko više.

Slučajno ili ne, posle razgovora na relaciji Filipovi roditelji - rukovodstvo Crvene zvezde, Janković je iz prvog tima ponovo prekomandovan u kadetski sastav. 

Janković je imao i ugovor o zastupanju s poznatim menadžerom Zoranom Stojadinovićem, ali ta saradnja je, navodno, na insistiranje Filipove majke, prekinuta, tako da se o Jankovićevoj karijeri sada brine Milan Ćalasan, koji je na Marakanu doveo i Nikolu Žigića.

2024 © - Vesti online