Subota 12.11.2011.
11:17
Vestionline

Ćićarito: Srbija nas je namučila!

Dvostruki strelac Ćićarito Ernandez

''Sve se dobro završilo jer nas je Srbija namučila. Iz tog razloga je ovaj trijumf Meksika jako značajan. Svi smo odigrali dobro, ovo je za nas odlična godina u reprezentaciji. Osvojili smo Gold kup i u narednom periodu idemo korak po korak", rekao je Ćićarito lokalnim medijima.

I pored sumnje da je prvi gol za Meksiko postigao Karlos Salsido, napadač Mančester junajteda misli drugačije.

"Dotakao sam loptu i na taj način prevario golmana Srbije Stojkovića. Uostalom, može sve lepo da se vidi na snimku", poručio je član engleskog šampiona posle pobede njegove selekcije nad Srbijom 2:0. 

Inače, u situaciji kada je dosuđen sumnjiv penal za Meksiko, došlo je do koškanja između Ćićarita i Radosava Petrovića, a ozbiljniji incident sprečili su igrači oba tima, koji su ih razdvojili.


Petrović nije bio zadovoljan odlukom sudije, kome je najpre prigovorio par reči, a zatim se okrenuo Meksikancu, jer je smatrao da je odglumio prekršaj za najstrožu kaznu. Posle malo odgurivanja i unošenja u lice činilo se da se sve smirilo, ali su Petrović i Ernandes ponovo imali šta da kažu jedan drugom, ali ovoga puta se gužva raščistila mnogo brže.

2024 © - Vesti online