Subota 12.11.2011.
06:52
Press, Blic

Buba i njena mama pobegle iz stana

Pobegla iz straha od bivšeg dečka: Ljubinka Buba Dobrosavljev
 

Bivša voditeljka "Granda" Ljubinka Buba Dobrosavljev koju je, prema njenim rečima, bivši dečko Nebojša pokušao da ubije, zbog čega je ona izgubila bebu, napustila je sa majkom rodnu kuću u Čoki. Ekipa "Presa", koja je u petak posetila dom voditeljke, saznala je da su njih dve prethodnu noć pobegle i, kako tvrde komšije, najverovatnije se sakrile u Novom Sadu ili Senti kod rođaka.


Stan Ljubinkine mame Kate u Čoki, na drugom spratu zgrade ovog mirnog vojvođanskog grada, juče je bio pust, a njena prodavnica cipela zatvorena. Iako su je novinari u četvrtak dobili na fiksni telefon, na njega u petak niko nije odgovarao. Kroz staklena vrata videlo se da u stanu nema nikog, a svetlo se nije palilo ni do kasnih večernjih sati. Bilo je očigledno da su napustile dom.

- One su tokom noći pobegle kod Bubine sestre u Novi Sad, ili kod rođaka u Sentu. Opsedali su ih novinari, a i uplašile su se da taj njen bivši dečko ne dođe da ih maltretira - kaže jedan komšija.


Prva komšinica Dobrosavljevih, koja je insistirala na anonimnosti, ističe da galamu nikad nije čula iz njihovog stana, pa samim tim smatra da se incident nije ni odigrao u Čoki.


- Proteklih mesec dana Bubin auto je bio ispred zgrade, ona je živela ovde. Često se tu pojavljivala i velika crna limuzina crnogorskih tablica, mislim da je to bio auto njenog dečka. Buba se pre izvesnog vremena žalila da ima bolove u stomaku, koji su se pojačali kada je išla u Novi Sad na sestrićevo krštenje. Nakon toga su nam rekli da je izgubila dete, ali nismo znali detalje - kaže komšinica i dodaje da voditeljka nije omiljena u komšiluku.

Tužilaštvo odmah preduzelo mere

Buba Dobrosavljević se poverila “Pulsu” da ju je bivši momak trudnu gurnuo da padne na stomak, a zatim davio, zbog čega je izgubila bebu. Ta informacija bila je dovoljna tužilaštvu da reaguje.


- Čim smo saznali za stravičnu ispovest voditeljke Ljubinke Dobrosavljević, tužilaštvo je momentalno reagovalo u okviru svoje nadležnosti i formiran je predmet. Krivična dela sa elementima nasilja su prioritet našeg rada. Tužilaštvo nastoji da žrtvama pruži adekvatnu zaštitu, a da nasilnike, ko god da su, kazni po zakonu - kratko je za “Blic” prokomentarisao Tomo Zorić, portparol Republičkog tužilaštva.

2024 © - Vesti online