Petak 11.11.2011.
20:35
24sata.info

Al Dina pretukla žena, on joj izbušio gume

Porodičnoj drami prisustvovala i deca

Al Dino smatra da je njegova supruga, voditeljka Al Džazire Arduana, dramu i fizički napad smišljeno izvela, očekujući da će on na silu da uzvarti istom merom. Umesto toga Al Dino je istrpeo batine, pa majku svoje dece prijavio za nasilje u porodici.

"Htela je da mi napravi zamku. Ipak, nije uspela u svojoj nameri. Želela je da je udarim i da to iskoristi da više ne mogu da viđam decu. Nije znala šta radi. Ni sekunde nije mislila na decu i traumu koju su doživela. Zbog toga sam odlučio da ih odvedem kod psihologa", rekao je Al Dino.


I to nije sve, Al Dino je izbušio gume na "golfu IV", koji trenutno koristi Arduana, a registrovan je na njegovo ime, piše "Dnevni Avaz". "To je moj automobil. Moraće da mi ga vrati. Neka ga traži nakon razvoda. Uzela ga je bespravno i bez pitanja", tvrdi Al Dino.

Arduana uzvraća da bi i ona želela "da joj se vrati svašta". "Pola stana u Vogošći je moje kao i pola zemlje. Iz stana sam izašla bez ičega. Moje stvari su još u Vogošći. Jedva čekam da on dobije svoje, a ja svoje", kategorična je Arduana, koja sada živi u iznajmljenom stanu.

2024 © - Vesti online